Werkwijze Materialen en
formaten
Selecteren
van foto's
Betalen en
verzenden
Kosten en
voorwaarden
Betalen en verzenden
Als het portret klaar is, stuur ik het in een beschermende verpakking per post naar de opdrachtgever.  Zowel met binnenlandse als met buitenlandse zendingen is dit tot nu toe snel (binnen twee tot drie dagen) en probleemloos verlopen, zelfs met het grootste formaat portret (in dat geval gaat de verzending via een TNT business point).
Indien de opdrachtgever dit wenst, kan het portret tijdens het verzenden verzekerd worden. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de opdrachtgever.

De verzendkosten lopen voor een binnenlandse verzending uiteen van ongeveer 5 tot ongeveer 20 euro, afhankelijk van het formaat en gewicht van het portret.
Zodra ik het portret heb verstuurd, neem ik telefonisch of per e-mail contact op met de opdrachtgever om door te geven wat de exacte verzendkosten zijn.
De opdrachtgever dient binnen een week na ontvangst van het portret de verschuldigde kosten over te maken naar mijn rekeningnummer:

Postbank 6860232
ten name van:
 Marieke Mulder
Groningerstraat 141
9493 PA De Punt


 Het is vanzelfsprekend ook mogelijk dat de opdrachtgever het portret zelf bij mij op komt halen. Dit kan over het algemeen op iedere gewenste dag. In dat geval kunnen de kosten voor het portret contant voldaan worden.