Werkwijze Materialen en
formaten
Selecteren
van foto's
Betalen en
verzenden
Kosten en
voorwaarden
Kosten en voorwaarden
De kosten van een portret zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en formaat.

De opdrachtgever hoeft het portret alleen te kopen als hij/zij 100% tevreden is over het eindresultaat. Tot nu toe is dat altijd het geval geweest. Mocht het toch gebeuren dat het eindresultaat niet naar wens is, dan hou ik het portret zelf, of maak ik desgewenst een nieuwe versie van het portret zonder dat de opdrachtgever hier extra voor hoeft te betalen.

Hieronder volgt een overzicht van de kosten per formaat en gekozen materiaal.
 

Acrylverf op spaanplaatpaneel of schildersdoek (zonder lijst)

Formaat 25x30 (alleen paneel)
Formaat 40x50
Formaat 50x60
Formaat 70x80
100 euro
145 euro
195 euro
225 euro
Houtskooltekening of houtskool/aquarelschilderij op aquarelpapier
Papierformaat 30x40
Papierformaat 36x51
Papierformaat 50x60
 95 euro
125 euro
145 euro

Passe-partout en inlijsten

Een houtskooltekening of houtskool/aquarelschilderij kan geleverd worden met een professioneel op maat gemaakt passe-partout. Een passe-partout kadert het portret fraai in, waardoor het goed tot zijn recht komt. Bovendien beschermt het passe-partout het portret als het ingelijst wordt. Een passe-partout kost, afhankelijk van het gekozen formaat, tussen de 15 en 20 euro extra.

Het portret kan eventueel compleet ingelijst geleverd worden. Een houtskooltekening of houtskool/aquarelschilderij wordt in dat geval geleverd met een solide aluminium wissellijst. Een acrylschilderij op paneel of doek kan worden voorzien van een lijstrand van eenvoudige witte latjes, maar ook van een speciaal op maat gemaakte professionele lijst.

De kosten van inlijsten zijn afhankelijk van het formaat van het portret en van de wensen van de opdrachtgever wat betreft het type lijst.