Workshop Kleurrijk II: Kleur & Structuur
 

Kleurrijk schilderen is leuk en inspirerend! De workshop Kleurrijk schilderen in acryl was afgelopen seizoen een groot succes. In het seizoen 2008-2009 staat daarom een vervolgworkshop op het programma: Kleur & Structuur.

Ontwikkel je kleurgevoel
Als je je gaat verdiepen in kleurgebruik en kleurwerking, ontdek je hoe veel zeggingskracht kleuren kunnen hebben.

 
Door het maken van abstracte kleurstudies ontwikkel je je kleurgevoel. Bovendien is het werken met kleur als uitgangspunt heel ontspannend, je kunt er echt in opgaan en de stress van het dagelijks leven helemaal loslaten.

Tijdens de workshop Kleurrijk tekenen en schilderen konden de deelnemers zich een dag lang helemaal uitleven in het maken van abstracte kleurenstudies met acrylverf. Eerst werden er voorstudies gemaakt op klein formaat, daarna werd er gewerkt op grote doeken, met vaak prachtige, van het doek spattende resultaten!
 
 
Kleur combineren met structuur
De workshop Kleur & Structuur voegt een element toe aan het kleurrijk schilderen in acryl: oppervlaktestructuur (reli๋f). Je kunt op verschillende manieren structuur cre๋ren, bijvoorbeeld door met gesso en verschillende materialen zoals zand, steentjes, houtvezels, stukjes papier of karton een gestructureerde ondergrond te maken, of door m.b.v. structuurgel de verf pasteuzer te maken. Ook kun je de verf mengen met zand of zaagsel. Hiermee kun je kleurstudies extra interessant maken en een ruimtelijke, tastbare dimensie geven.
 

Datum en kosten

De eendaagse workshop zal plaatsvinden op zondag 22 februari.
De kosten voor de workshop bedragen EUR 75,- p.p. Dit is inclusief koffie/thee/fris, een uitgebreide lunch en alle benodigde materialen.
 
 
Aanmelden
Heb je belangstelling voor deze workshop, neem dan contact op. Dat kan per mail of telefonisch, of tijdens een van de reguliere atelierlessen.
Er kunnen maximaal acht mensen aan de workshop deelnemen.